30 november 2022 | Blog | Wet- & regelgeving

Wwft cliëntenonderzoek

Het belang van een Wwft cliëntenonderzoek

De Wwft – Wet ter voorkoming van witwassing – is een wet die ook jouw onderneming tot actie aanspoort. Door het uitvoeren van een Wwft cliëntenonderzoek is voor jou snel duidelijk met wie je zaken doet en of er geen sprake is van verdachte transacties en/of uitgesloten bestuurders. Dit laatste is funest voor jouw bedrijf en kan je een fikse boete opleveren indien je hier weet van hebt en géén melding doet. Breng je onderneming op geen enkele manier in gevaar en zorg dat je zich strikt houdt aan de eisen die er zijn binnen de Wwft wet. Zkr. denkt hierin graag met je mee en biedt een passende oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Handel zeker dankzij een Wwft cliëntenonderzoek

Zeker en verantwoord handel bedrijven doet je door het structureel uitvoeren van een Wwft cliëntenonderzoek bij zakenrelaties. Met behulp van zkr.-software maak je eenvoudig dossiers aan en screen je de identiteit van een UBO en toets je een klant op alle PEP- en Sanctielijsten. Bovendien voeg je eenvoudig een identiteitsbewijs of KVK-uittreksel toe aan het dossier van een bedrijf. Een dossier is 5 jaar lang te monitoren en daarmee voldoe je aan een belangrijke Wwft-richtlijn. Dit is dan ook een goede reden om met zkr. samen te werken om zo de wet Wwft op de juiste manier na te leven.

Wwft cliëntenonderzoek vormgeven met zkr.

Zkr. inschakelen is een goede keuze om Wwft cliëntenonderzoek te integreren in jouw bedrijf of organisatie. Een ongebruikelijke transactie dien je binnen 14 dagen door te geven via een simpele druk op de knop. Voor advies óf de integratie van onze software neem je contact op met een van onze specialisten. Zkr. is het eerste bedrijf in Nederland dat een dubbele controle uitvoert en daarmee nemen we een flinke voorsprong op onze concurrenten. De Wwft correct naleven en op een goede wijze integreren in jouw bedrijf of organisatie? Zkr. staat klaar om je bij te staan.

Vraag nu een demo aan bij zkr.

Dankzij een Wwft cliëntenonderzoek wordt snel duidelijk of er sprake is van onduidelijke of verdachte transacties. Natuurlijk zit je niet te wachten op een link met criminele transacties of handelingen. Ze dragen mogelijk bij aan reputatieschade en brengen het voortbestaan van jouw bedrijf in gevaar. Gelukkig heeft zkr. de juiste software en tools in huis om personen of bedrijven te checken waardoor onnodige kosten bespaard blijven. Maak dit ook voor jouw onderneming inzichtelijk en vraag direct een demo aan bij zkr. Wij helpen je graag op weg!

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070

Relevante artikelen

Relevante artikelen