Consumentenrapport

Met een consumentenrapport kun je gegevens opvragen over jouw potentiële zakenrelatie.

Snel en makkelijk kunnen bepalen of de persoon achter het bedrijf waar je zaken mee doet kredietwaardig is? Een consumentencheck is voor veel bedrijven een essentieel onderdeel van het klant-acceptatiebeleid.

Met een consumentenrapport kun je gegevens opvragen over de persoon achter het bedrijf. Het is belangrijk om dit te achterhalen vóórdat je zaken doet met het bedrijf. Een kredietcheck op een persoon is belangrijk als jouw klantportfolio veel eenmanszaken of VOF bevat, deze bedrijven zijn immers privé-aansprakelijk.

Voor wie is een consumentenrapport interessant?

Een consumentenrapport is erg interessant voor bedrijven die zakendoen met consumenten. Denk hierbij aan financiële instellingen, zoals kredietmaatschappijen en banken, maar ook voor leasemaatschappijen en veelal vastgoedbedrijven.

Als je veel werkt met ZZP’ers kan een consumentenrapport ook erg nuttig zijn om een betere financiële afweging te maken.

Wat staat er precies in een consumentenrapport?

Een consumentenrapport bevat; de naam van de persoon, geboortedatum, het meest recente woonadres, meestal een historie van woonadressen en kredietscore.

Waar komt de informatie uit een consumentenrapport vandaan?

Zkr. krijgt de informatie vanuit meerdere vooraanstaande bedrijven die consumenteninformatie mogen verzamelen. Zij werken volledig in acht met de Algemene verordening gegevensbescherming wet (AVG).

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Ook zekerheid in zakendoen?