Dit is zkr.

Geen checks nodig om ons te leren kennen.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
  • Pioniers in KYC- en KYB-software
  • Team van 35+ collega's wat voor je klaar staat

Wij geven je toegang tot alle gegevensbronnen die je nodig hebt, om je te helpen de beste beslissingen te nemen.

Hoe zekerheid
zkr. werd

Na allebei jarenlange ervaring op te bouwen in de KYC- en KYB-business, elkaar af en toe eens tegen te komen, maar toch weer een eigen weg in te slaan, hebben Khalid en Tarik elkaar een aantal jaar geleden toch gevonden. En met een gedeelde passie: processen van klanten willen verbeteren.

Waar het begon met samen brainstormen en nachtenlang keihard werken vanaf de zolderkamer, is zkr. in minder dan 3 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met meer dan 30 medewerkers. Allemaal met dezelfde passie. Dat is zeker.

Wij vonden dat veilig zakendoen beter en simpeler kon

En dat is in de dagelijkse bedrijfsvoering onze drijfveer. In een snel veranderende wereld speelt digitalisering de hoofdrol. Het is daarom lastiger dan ooit om zeker te weten met wie je zakendoet.

Vanuit deze gedachte hebben wij onze eigen software ontwikkeld. Software die jou helpt om sneller en makkelijker de juiste keuzes te laten maken voor jouw bedrijf. Zo kun jij je zonder zorgen focussen op jouw core business.

Dedicated team dat voor je klaar staat

Om ervoor te zorgen dat jij elke dag goede beslissingen kunt nemen voor jouw bedrijf, staat ons team van professionals voor je klaar. Dag in, dag uit innoveren we het platform voor het beste gebruikersgemak.

Eén ding is zeker: het waarborgen van kwaliteit en het bieden van de beste service zit in ons DNA. Kennismaken met ons? Vraag makkelijk en snel de gratis demo aan.

Start gratis demo

Onze partners

De kwaliteit van ons platform, de data en onze service wordt mogelijk gemaakt door onze partners. Samen bieden we jou zekerheid op dagelijkse basis.

qii - zkr
eBlinqx

Award winning software

Wat we doen, doen we goed. En daar worden we voor beloond!

Jumio Innovative Partner award

Innovation

2021

LEF-prijs

Innovation

2021

Kennis van zaken? Zkr.

Kennis van zaken? Zkr.

Ben jij klaar voor zekerheid in zaken?