Klantacceptatie & continuatie workflow

Stel je eigen klantacceptatiebeleid

Klantacceptatie en continuatie

Met onze geavanceerde software bieden we bedrijven de mogelijkheid om hun eigen Wwft-beleid vorm te geven en te implementeren. Onze klantacceptatie workflow geeft jouw kantoor de mogelijkheid om specifieke maatregelen te selecteren die relevant zijn voor jouw bedrijf, zodat je volledig kan voldoen aan de wet- en regelgeving.

Deze module bied je de flexibiliteit om verschillende maatregelen te kiezen die passen bij specifieke bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om identificatieprocedures, KvK-uittreksels, UBO-onderzoeken, PEP-controles of sanctiechecks, je kunt de gewenste maatregelen selecteren en ze naadloos integreren in een workflow.

Met de klantacceptatie workflow van Zkr. kun je efficiënt en effectief klanten onboarden, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de wettelijke vereisten van de Wwft. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft op het gebied van compliance. Daarom hebben we een flexibel systeem ontwikkeld dat aanpasbaar is aan jullie wensen.

Compliance/onboarding profiel

Met ons gebruiksvriendelijke platform maak je eenvoudig een profiel aan dat specifiek is afgestemd op jullie klantacceptatiebeleid. Binnen dit profiel heb je de flexibiliteit om de vereiste maatregelen te selecteren die nodig zijn om een klant te kunnen accepteren. Je kan kiezen uit een breed scala aan maatregelen, waaronder:

  • het uitvoeren van identificatieprocedures;
  • het verkrijgen van KvK-informatie;
  • UBO’s vaststellen;
  • Controle politiek prominente personen (PEP-check);
  • het uitvoeren van een creditcheck;
  • een maatregel naar keuze.

Met deze aanpasbare opties kan je het klantacceptatieproces volledig afstemmen op specifieke behoeften en risicobereidheid.

Risicoformulieren

Ons platform stelt uw kantoor in staat om een grondig risico-onderzoek uit te voeren in overeenstemming met de Wwft-verplichtingen. Met de vrijheid om uw eigen vragen op te stellen voor het risicoformulier, kunt u de relevante aspecten van de zakelijke relatie beoordelen en de potentiële risico’s identificeren. Door deze aanpasbaarheid bieden we uw medewerkers tijdens het klantacceptatieproces de mogelijkheid om specifieke vragen te beantwoorden, waardoor uw kantoor een goed geïnformeerd besluit kan nemen en een solide basis kan leggen voor uw klantacceptatiebeleid, terwijl u voldoet aan de Wwft-richtlijnen.

Beoordelingsmodule

Onze aanvullende module, de Beoordelingsmodule, biedt grotere kantoren de mogelijkheid om het klantacceptatieproces te stroomlijnen en te versterken. Met deze module kun je dossiers die zijn ingevuld door medewerkers, inclusief de geselecteerde maatregelen uit het profiel en het ingevulde risicoformulier, ter controle aanbieden aan een eindverantwoordelijke. Jij als eindverantwoordelijke hebt de bevoegdheid om het dossier grondig te controleren op volledigheid en correcte uitvoering van alle maatregelen.

Indien er zaken zijn gemist of aanpassingen nodig zijn, kun je het dossier terugsturen naar de betreffende medewerker met een begeleidend bericht. Dit stelt de medewerker in staat om eventuele wijzigingen in het dossier door te voeren en ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereiste normen en richtlijnen. Met deze interactieve controlefunctionaliteit bevorderen we effectieve communicatie en samenwerking tussen jou en de medewerkers, met als doel een nauwkeurige en consistente naleving van het klantacceptatieproces.

Bovendien biedt het controlepaneel van de Beoordelingsmodule jou de mogelijkheid om het dossier af te sluiten voor acceptatie. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van de afgehandelde dossiers en vereenvoudigt het beheer van het klantacceptatieproces.

Met de Beoordelingsmodule versterken we de efficiëntie en nauwkeurigheid van het klantacceptatieproces voor grotere kantoren. Door middel van gecontroleerde controles, gerichte communicatie en gestroomlijnde afhandeling, biedt deze module een waardevolle aanvulling op ons platform om een robuust en compliant klantacceptatiebeleid te waarborgen.

 

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Wat zeggen onze klanten over zkr.?

Dankzij de visie van zkr. m.b.t. de digitale koppeling én met ons eigen CRM-pakket Eyemove, zorgde ervoor dat ik werd getriggerd. Na een uitgebreid gesprek, zijn we een samenwerking aangegaan. Nu kunnen wij een goede Wwft-check uitvoeren én in 1 handeling alle gegevens volledig in ons systeem worden geplaatst.

Logo VB&T
vb&t Makelaars Christel Nooijen vb&t Makelaars

Super leuke en leerzame interactieve training. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werden leuke voorbeelden genoemd van deze tijd, zoals Moccro Maffia. De tijd is voorbij gevlogen, super bedankt Ernesto.

Logo Lunshof Makelaardij zkr
Lunshof Lunshof

“Ernesto wist me de hele training te boeien. Ik ben geschrokken van alle plichten die de wet met zich meebrengt, maar weet nu wel veel beter hoe ik moet handelen. Nuttige training.”

Logo Brink & Hoek
Brink & Hoek Hilde Huizingh Brink & Hoek Accountants

Controle over jullie klantacceptatiebeleid