Internationale uiteindelijk belanghebbende

De uiteindelijk belanghebbende in het buitenland

Zkr. is gespecialiseerd in het vinden van de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een buitenlands bedrijf. Het is van cruciaal belang en soms verplicht om te weten wie de UBO is van een organisatie waarmee je zaken doet, omdat dit helpt om de risico’s en kansen van een bedrijf in kaart te brengen. Bij zkr. hebben we jarenlange ervaring in het vinden van UBO’s van bedrijven over de hele wereld en we bieden met trots deze service aan.

Het vinden van de UBO in het buitenland kan erg uitdagend zijn, vooral als je niet bekend bent met de juiste instanties, bronnen en wetgeving. Gelukkig is dit waar wij bij zkr. in uitblinken. Onze dienstverlening is volledig op maat gemaakt en we maken gebruik van de meest betrouwbare bronnen die er zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in het vinden van de UBO van een bedrijf voor eenmalige transacties of voor een langdurige samenwerking, wij kunnen je helpen. We bieden zowel individuele zoekopdrachten als doorlopende monitoring van bedrijven, zodat je altijd op de hoogte bent.

Waarom is het vinden van de UBO in het buitenland belangrijk?

Het vinden van de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een buitenlands bedrijf is cruciaal belang om het risico op fraude, witwassen van geld en andere misdrijven te verlagen. Als je bedrijf betrokken is bij dergelijke activiteiten, kunt u niet alleen strafrechtelijk vervolgd worden, maar kan dit leiden tot reputatieschade. Zet daarom alle nodige middelen in om uit te zoeken wie de UBO is.

Ben je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte service om UBO’s van een buitenlands bedrijf te vinden, dan ben je bij zkr. aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te zien hoe we je van dienst kunnen zijn.

Vraag een gratis consult aan

Veilig internationaal zakendoen

Vrij blijvend consult

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Wat zeggen onze klanten over zkr.?

Dankzij de visie van zkr. m.b.t. de digitale koppeling én met ons eigen CRM-pakket Eyemove, zorgde ervoor dat ik werd getriggerd. Na een uitgebreid gesprek, zijn we een samenwerking aangegaan. Nu kunnen wij een goede Wwft-check uitvoeren én in één handeling worden alle gegevens volledig in ons systeem geplaatst.

Logo VB&T
vb&t Makelaars Christel Nooijen vb&t Makelaars

Super leuke en leerzame interactieve training. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werden leuke voorbeelden genoemd van deze tijd, zoals Moccro Maffia. De tijd is voorbij gevlogen, super bedankt Ernesto.

Logo Lunshof Makelaardij zkr
Lunshof Lunshof

“Ernesto wist me de hele training te boeien. Ik ben geschrokken van alle plichten die de wet met zich meebrengt, maar weet nu wel veel beter hoe ik moet handelen. Nuttige training.”

Logo Brink & Hoek
Brink & Hoek Hilde Huizingh Brink & Hoek Accountants

Altijd weten wie de UBO is?