Internationale uiteindelijk belanghebbende

De uiteindelijk belanghebbende in het buitenland

Zkr. is gespecialiseerd in het vinden van de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een buitenlands bedrijf. Het is van cruciaal belang en soms verplicht om te weten wie de UBO is van een organisatie waarmee je zaken doet, omdat dit helpt om de risico’s en kansen van een bedrijf in kaart te brengen. Bij zkr. hebben we jarenlange ervaring in het vinden van UBO’s van bedrijven over de hele wereld en we bieden met trots deze service aan.

Het vinden van de UBO in het buitenland kan erg uitdagend zijn, vooral als je niet bekend bent met de juiste instanties, bronnen en wetgeving. Gelukkig is dit waar wij bij zkr. in uitblinken. Onze dienstverlening is volledig op maat gemaakt en we maken gebruik van de meest betrouwbare bronnen die er zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in het vinden van de UBO van een bedrijf voor eenmalige transacties of voor een langdurige samenwerking, wij kunnen je helpen. We bieden zowel individuele zoekopdrachten als doorlopende monitoring van bedrijven, zodat je altijd op de hoogte bent.

Waarom is het vinden van de UBO in het buitenland belangrijk?

 

et vinden van de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een buitenlands bedrijf is cruciaal belang om het risico op fraude, witwassen van geld en andere misdrijven te verlagen. Als je bedrijf betrokken is bij dergelijke activiteiten, kunt u niet alleen strafrechtelijk vervolgd worden, maar kan dit leiden tot reputatieschade. Zet daarom alle nodige middelen in om uit te zoeken wie de UBO is.

Ben je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte service om UBO’s van een buitenlands bedrijf te vinden, dan ben je bij zkr. aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te zien hoe we je van dienst kunnen zijn.

Vraag een gratis consult aan

Veilig internationaal zakendoen

Vrij blijvend consult

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070

Altijd weten wie de UBO is?