Jaarrekening

Beperk je debiteurenrisico door de jaarrekening op te vragen.

Wat is een jaarrekening?

Elke onderneming dient een jaarrekening te maken. De jaarrekening geeft inzicht in de financiële situatie van een onderneming van het afgelopen boekjaar. Hierin vind je bijvoorbeeld de balans terug, maar ook een winst- en verliesrekening met daarbij een toelichting. Ieder jaar dien je als onderneming deze jaarrekening in te dienen bij de Kamer van Koophandel.

Wat kun je met een jaarrekening?

Een jaarrekening opvragen kan van pas komen wanneer je met een potentiële klant of zakenpartner een samenwerking aan wilt gaan. Het kan er namelijk voor zorgen dat je een beter beeld krijgt van de kredietwaardigheid en financiële gezondheid van het bedrijf. Zo kun je daaropvolgend betere keuzes maken en het risico beperken.

 

Nog belangrijker is dat je dankzij deze dienst in ons platform grip hebt op de controle van de jaarrekening. In het geval van accountantskantoren is het namelijk van belang ervoor te zorgen dat een jaarrekening goed is doorgezet en of deze ook is goedgekeurd. Dit kun je in het platform duidelijk controleren. Ook kan een accountants- of administratiekantoor aan de hand van de jaarrekeningen zien waar er verbeteringen liggen en dus als een daadwerkelijke sparringpartner fungeren voor positieve groei.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Ook met zekerheid zakendoen?