ID-scan

Zeker weten dat je met de juiste persoon te maken hebt door middel van AVG-technische identificatie.

Wat is een ID-scan?

Een ID-scan is een manier van identificeren. Zoals de naam het al zegt; je maakt een foto van je identiteitsbewijs of uploadt een bestaand document waarop de gegevens van je identiteitsbewijs duidelijk zichtbaar zijn. De foto of het bestand dat je uploadt wordt door de zogenaamde VIS database gehaald om na te gaan of de identiteit mogelijk gestolen is en om te controleren op fraude in de echtheid van het document.

De standaard ID-scan

Wij bieden de ID-scan aan in twee varianten: een standaard variant en een pro variant. Met de standaard variant van de ID-scan wordt er een volautomatische check gedaan. Dat betekent dat enkel een computer alle databases afgaat en de check doet. Deze manier van ID-verificatie is dus heel snel, maar enkel mogelijk om checks te doen in West-Europa.

ID-scan pro

De pro variant van de ID-scan is een hybride variant van ID-verificatie. Dat houdt in dat er eerst een computer is die de databases afgaat, maar dat er vervolgens ook nog een menselijk oog overheen gaat voor de eindbeoordeling. Dit betekent dat de kwaliteit van deze ID-verificatie hoger is, omdat de foutmarge van computerwerk door human verification wordt verlaagd. Deze variant is overigens ook te gebruiken om wereldwijde checks te doen.

Waarom gebruik maken van ID-scans?

Zoals misschien wel te verwachten is, zorgt de ID-scan ervoor dat je op een veel makkelijkere en minder arbeidsintensieve manier de identiteit van je klanten kunt verifiëren. In plaats van uren papierwerk op de juiste manier te verzamelen, zorg je er met de ID-scan voor dat je op een AVG-compliant manier de gegevens van jouw klant kunt verzamelen, controleren en bevestigen.

Hoe kan identificatie eruit zien via Zkr.?

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Wat zeggen onze klanten over zkr.?

Dankzij de visie van zkr. m.b.t. de digitale koppeling én met ons eigen CRM-pakket Eyemove, zorgde ervoor dat ik werd getriggerd. Na een uitgebreid gesprek, zijn we een samenwerking aangegaan. Nu kunnen wij een goede Wwft-check uitvoeren én in één handeling worden alle gegevens volledig in ons systeem geplaatst.

Logo VB&T
vb&t Makelaars Christel Nooijen vb&t Makelaars

Super leuke en leerzame interactieve training. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werden leuke voorbeelden genoemd van deze tijd, zoals Moccro Maffia. De tijd is voorbij gevlogen, super bedankt Ernesto.

Logo Lunshof Makelaardij zkr
Lunshof Lunshof

“Ernesto wist me de hele training te boeien. Ik ben geschrokken van alle plichten die de wet met zich meebrengt, maar weet nu wel veel beter hoe ik moet handelen. Nuttige training.”

Logo Brink & Hoek
Brink & Hoek Hilde Huizingh Brink & Hoek Accountants

Zeker zijn van de identiteit van uw klanten?