IBAN-Naam Check

De IBAN-Naam Check helpt fraude te bestrijden.

Wat is een IBAN-Naam Check?

De IBAN-Naam Check is ontwikkeld door SurePay en maakt het mogelijk om door middel van een controle op IBAN en naam de identiteit van je klanten te verifiëren. Deze manier van verificatie en controle is veel efficiënter en veiliger, maar maakt vooral ook het proces van verifiëren minder arbeidsintensief.

Waarom gebruik maken van IBAN-Naam Check?

Zoals eerder benoemd scheelt het gebruik van de IBAN-Naam Check methode veel tijd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast biedt het je klanten een soepele onboarding, maar weet je bovenal ook zeker dat je betaalt aan of incasseert bij de juiste persoon. Je krijgt namelijk inzichtelijk of het gaat om een particuliere of zakelijke rekening van de klant, maar ook of er meerdere rekeninghouders zijn. Dit alles zorgt ervoor dat de kans op fraude afneemt.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Wat zeggen onze klanten over zkr.?

Dankzij Jeroen Boot zijn visie m.b.t. de digitale koppeling én met ons eigen CRM-pakket Eyemove, zorgde ervoor dat ik werd getriggerd. Na een uitgebreid gesprek, zijn we een samenwerking aangegaan. Nu kunnen wij een goede Wwft-check uitvoeren én in 1 handeling alle gegevens volledig in ons systeem worden geplaatst.

Logo VB&T
vb&t Makelaars Christel Nooijen vb&t Makelaars

Super leuke en leerzame interactieve training. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werden leuke voorbeelden genoemd van deze tijd, zoals Moccro Maffia. De tijd is voorbij gevlogen, super bedankt Ernesto.

Logo Lunshof Makelaardij zkr
Lunshof Lunshof

“Ernesto wist me de hele training te boeien. Ik ben geschrokken van alle plichten die de wet met zich meebrengt, maar weet nu wel veel beter hoe ik moet handelen. Nuttige training.”

Logo Brink & Hoek
Brink & Hoek Hilde Huizingh Brink & Hoek Accountants

Ook zeker van jouw zaak zijn?