E-learning

Altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving door middel van ons e-learning programma.

E-learning bij zkr.

Wij vinden het belangrijk dat jij altijd op de hoogte bent van de actuele wet- en regelgeving en dat je voldoet aan compliance. Daarom hebben we een e-learning programma ontwikkeld dat je daar alles over bijbrengt.

 

In dit programma leer je de basis van de Wwft kennen en leer je hoe dit werkt. Door middel van online lessen en een online test kun je jouw kennis testen en PE punten scoren. Heb je de kennis onder de knie en heb je genoeg punten gehaald? Dan ontvang je achteraf een compliance certificaat, dat aantoont dat je voldoende kennis van de Wwft bezit en dat je voldoet aan de opleidingsplicht.

Opleidingsvereiste Wwft

Volg de e-learning om meer te weten over de Wwft
Professionals in de financiële sector vervullen een belangrijke rol tegen witwassen en terrorismefinanciering. Zij functioneren namelijk als poortwachter. Ongebruikelijke bedrijfsactiviteiten en transacties dienen zij te melden voor nader onderzoek. De maatregelen die zij moeten volgen vanuit de Wwft, helpen bij het identificeren van ongebruikelijke transacties.

 

Volgens Artikel 35 van de Wwft moeten medewerkers van Wwft-plichtige instellingen op de hoogte zijn en blijven van de bepalingen van de Wwft. Deze medewerkers dienen periodiek training te volgen.

Inhoud e-learning

Hoofdstuk 1 -Inleiding Wwft

Hoofdstuk 2 – Customer Due Diligence

Hoofdstuk 3 – Cliëntenonderzoek

Hoofdstuk 4 – Wwft risico’s

Hoofdstuk 5 – Risicoclassificaties

Hoofdstuk 6 – Randzaken Wwft

Hoofdstuk 7 – Examen

Examen

De e-learning wordt afgesloten met een examen bestaande uit 10 vragen. Na het succesvol afronden van de e-learning ontvang je een certificaat. Hiermee voldoe je aan de opleidingsverplichting vanuit de Wwft.

Wie moet de Wwft cursus volgen?

Elke medewerker die betrokken is bij het Customer Due Diligence (CDD) proces dient de cursus jaarlijks te volgen. Beleidsbepalers dienen ook op de hoogte te zijn van de Wwft en de laatste ontwikkelingen. De kennis die beleidsbepalers opdoen bij de cursus dient gebruikt te worden voor het opmaken van het CDD-beleid.

Op de hoogte blijven van wijzigingen in de Wwft

Er vinden continue wijzigingen plaats in de Wwft. Medewerkers die belast zijn met de naleving van de Wwft moeten op de hoogte zijn van de Wwft ontwikkelingen en eventuele nieuwe maatregelen. De Wwft verplicht daarom ook dat een compliance medewerker jaarlijks een cursus of training doet op gebied van Wwft.

 

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Neem contact op om je e-learning aan te vragen