iDIN

Ervaar het hoogste niveau van online identificatie en verificatie.

Wat is iDIN?

iDIN is een manier van online identificatie van banken. Met deze dienst kunnen personen zich op een veilige en vertrouwde manier identificeren met de gegevens die bekend zijn bij de bank. Ook biedt iDIN de mogelijkheid om de leeftijd te bevestigen of digitaal te ondertekenen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je met de juiste persoon te maken hebt.

Waarom gebruik maken van iDIN?

Dankzij de fors toenemende groei in digitale dienstverlening is het belangrijker dan ooit om zekerheid te hebben over de identiteit van je klanten. Daarnaast bespaart het vooral ook veel tijd, voor zowel de klant als jijzelf. Het scheelt namelijk een hoop tijd en papierwerk om het verificatieproces te doorlopen, wat de efficiëntie in de bedrijfsvoering flink verhoogt.

Een ander belangrijk voordeel van het gebruik van iDIN als identificatie- en verificatiemiddel, is dat je direct voldoet aan de privacywetgeving. Een persoon dient vooraf namelijk nadrukkelijk goedkeuring te geven, maar ook worden gegevens altijd versleuteld verzonden. Kortom: de meest veilige en betrouwbare manier van identificeren en verifiëren.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070

Ook zekerheid in zakendoen?