(Historische) uittreksels

Duidelijk inzicht in de organisatie van jouw klant.

Wat is een (historisch) uittreksel?

Een uittreksel is een overzicht van alle geregistreerde gegevens van een bedrijf en bevat onder andere informatie over de rechtspersoon, onderneming en vestigingen. Je vindt hierin bijvoorbeeld de naam, adres, oprichtingsdatum en in veel gevallen functionarissen in terug. Om dit soort uittreksels op te kunnen vragen maken wij gebruik van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

 

Wat is dan een historisch uittreksel? In principe is een uittreksel “historisch” wanneer het is opgevraagd. Het kan namelijk zo zijn dat er in de tussentijd al gegevens zijn gewijzigd.

Het voordeel van een uittreksel opvragen via ons platform?

Dat heeft er vooral mee te maken dat je het uittreksel direct kunt verzamelen in jouw klantdossier. Zo kun je naast het uittreksel ook direct alle andere belangrijke informatie, zoals een UBO-uittreksel, de groepsstructuur en PEP- of sanctiechecks in dit dossier toevoegen, zodat je alles op één centrale plek hebt verzameld.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Wat zeggen onze klanten over zkr.?

Dankzij de visie van zkr. m.b.t. de digitale koppeling én met ons eigen CRM-pakket Eyemove, zorgde ervoor dat ik werd getriggerd. Na een uitgebreid gesprek, zijn we een samenwerking aangegaan. Nu kunnen wij een goede Wwft-check uitvoeren én in 1 handeling alle gegevens volledig in ons systeem worden geplaatst.

Logo VB&T
vb&t Makelaars Christel Nooijen vb&t Makelaars

Super leuke en leerzame interactieve training. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werden leuke voorbeelden genoemd van deze tijd, zoals Moccro Maffia. De tijd is voorbij gevlogen, super bedankt Ernesto.

Logo Lunshof Makelaardij zkr
Lunshof Lunshof

“Ernesto wist me de hele training te boeien. Ik ben geschrokken van alle plichten die de wet met zich meebrengt, maar weet nu wel veel beter hoe ik moet handelen. Nuttige training.”

Logo Brink & Hoek
Brink & Hoek Hilde Huizingh Brink & Hoek Accountants

Zet de eerste stap naar zekerheid.