Over zkr.

Geen checks nodig om ons te leren kennen.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
  • Pioniers in KYC- en KYB-software
  • Team van 35+ collega's wat voor je klaar staat

Zkr. is de toonaangevende partner in de wereld van KYC (Know Your Customer) softwareoplossingen. Ons verhaal begon met een duidelijke visie: het transformeren van de manier waarop bedrijven omgaan met Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) naleving. Van deze solide basis zijn we geëvolueerd naar een all-in-one KYC aanbieder, waarbij elke toevoeging aan ons platform is ontworpen om je bedrijf te versterken en te beschermen.

Stel je een systeem voor dat niet alleen voldoet aan de regelgeving, maar ook de kracht van uitgebreide data-analyse benut. Bij zkr. hebben we dit gerealiseerd. Onze geavanceerde data-integratie bied je een diepgaand inzicht in wie je klanten zijn, waardoor je met vertrouwen zakelijke beslissingen kunt nemen. Deze rijke data-inzichten worden gecombineerd met onze geavanceerde identificatietools, die een snelle, nauwkeurige en betrouwbare verificatie van de identiteit van uw klanten mogelijk maken. Dit is niet alleen essentieel voor compliance, maar ook voor het opbouwen van een veilige en vertrouwde zakelijke omgeving.

zkr. en digitalisering

Maar daar stoppen we niet. In een tijdperk waarin digitalisering aan de orde van de dag is, hebben we digitale ondertekeningsmogelijkheden geïntegreerd. Dit aspect van onze software maakt het mogelijk om processen te stroomlijnen, tijd te besparen en de efficiëntie te verhogen, allemaal zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

En omdat we begrijpen dat elke branche zijn unieke uitdagingen en behoeften heeft, hebben we branche specifieke modules ontwikkeld. Deze aangepaste oplossingen zorgen ervoor dat, ongeacht de sector, onze software naadloos aansluit bij je specifieke bedrijfsprocessen en -vereisten.

Misschien wel het meest belangrijke aspect van onze software is de schaalbaarheid en het gebruiksgemak. Zkr. is ontworpen om mee te groeien met je bedrijf, van kleine startups tot grote ondernemingen, en biedt tegelijkertijd een intuïtieve interface die het gebruiksgemak garandeert.

Weet met wie je zakendoet

Bij zkr. gaan we verder dan alleen het aanbieden van een product; we bieden een partnerschap. Een partnerschap waarbij het succes van je bedrijf ons doel is. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap, zodat je zich kunt concentreren op wat echt telt: het laten groeien van je onderneming. Met zkr heb je de zekerheid en kennis in handen om altijd te weten met wie je zaken doet.

Start gratis demo

Onze partners

De kwaliteit van ons platform, de data en onze service wordt mogelijk gemaakt door onze partners. Samen bieden we jou zekerheid op dagelijkse basis.

qii - zkr
eBlinqx

Award winning software

Wat we doen, doen we goed. En daar worden we voor beloond!

Jumio Innovative Partner award

Innovation

2021

LEF-prijs

Innovation

2021

Kennis van zaken? Zkr.

Kennis van zaken? Zkr.

Ben jij klaar voor zekerheid in zaken?