30 november 2022 | Blog

Leidraad Wwft

Wat is een Leidraad Wwft?

De Leidraad Wwft is er om witwassen en het financieren van terrorisme tegen te gaan. Dit betekent dat je in diverse situaties cliëntenonderzoek moet verrichten om zo nodig verdachte transacties te melden. De Wwft wet en Leidraad hebben betrekking op diverse bedrijven en organisaties, bijvoorbeeld verzekeraars, banken, administratiekantoren en advocaten. Om erachter te komen of je Wwft-plichtig bent, is het raadzaam een check uit te voeren. Is het antwoord ‘ja’, dan is zkr. er om je te helpen en dit op een correcte manier uit te voeren. Dit realiseer je met behulp van ons handige Wwft 10-stappenplan.

Het belang van een Leidraad Wwft

In de zakenwereld zijn overal fraudeurs actief. Er wordt bijvoorbeeld gefraudeerd met grote sommen geld of er is zelfs sprake van witwassen. Om verdachte en dubieuze transacties tegen te gaan is er de wet Wwft. Dit maakt het voor ondernemers mogelijk om verdachte transacties te melden. Je wil namelijk op geen enkele manier betrokken zijn of raken met criminele organisaties en/of activiteiten. Wil je de verplichtingen nakomen die gelden vanuit de Wwft wet? Laat je dan adviseren en ondersteunen door zkr. en ontdek onze expertise op het gebied van de Leidraad Wwft voor jouw bedrijf of organisatie.

Ken je klant met behulp van slimme software

Met de automatiseringssoftware van zkr. is het mogelijk om een dubbele controle uit te voeren op de identiteit van je cliënten. Het zkr. systeem is het meest ‘all-in-one’ en daarnaast het meest efficiënt te gebruiken systeem op de markt. Dit maakt het voor jou mogelijk om integere wijze handel te drijven met jouw zakenrelaties. Jij staat er beslist niet alleen voor als je pogingen doet de Leidraad Wwft op correcte wijze te integreren in je bedrijf of organisatie. Zkr. staat paraat om je te voorzien van advies en passende softwareproducten.

Leidraad Wwft en zkr.

Als ondernemer voldoe je graag aan de richtlijnen en normen van de wet Wwft. Zkr. biedt dé oplossing en software om dit grondig aan te pakken. Want jij wil op geen enkele manier een link hebben met een criminele organisatie of transactie. Middels een uniek 10 stappensysteem tref je geen enkele blaam en kun je met een gerust hart handelen. Laat je daarom vrijblijvend adviseren door een deskundige van zkr. of vraag nu een demo aan voor je bedrijf of organisatie.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Relevante artikelen

Relevante artikelen