2 december 2022 | Nieuws

Debiteurenzeker groeit gestaag en wordt zkr.nl

Sinds 2020 helpt Debiteurenzeker haar klanten om bedrijven en personen te checken en op een zo makkelijk en veilig mogelijke manier zaken te doen. Gestart op een zolderkamer aan de Kerkstraat in Rijswijk, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen in Nederland op het gebied compliance & onboarding en het voldoen aan de WWFT. Ruim 40 collega’s werken dagelijks om het voor uiteenlopende bedrijven (van small enterprises tot aan multinationals) zo makkelijk mogelijk te maken op een veilige manier zaken te doen. De groei die Debiteurenzeker heeft doorgemaakt, zorgt ervoor dat het bedrijf in een nieuwe fase terecht is gekomen. Aanleiding genoeg voor een naamsverandering en nieuwe website. Graag laten we je kennismaken met zkr. 

 

De groei en verdere professionalisering die Debiteurenzeker heeft doorgemaakt is een mooie aanleiding om de bedrijfsnaam te wijzigen van Debiteurenzeker naar het kort en krachtige zkr, met als pay off: ‘zeker van jouw zaak’. Directeur Khalid Maatoug: “De naamswijziging past bij de fase, waarin ons bedrijf zich bevindt. Daarnaast sluit de nieuwe naam beter aan bij de dienstverlening die wij leveren. Wij staan namelijk voor een veilige manier van zaken doen. zkr maakt het mogelijk om op voorhand de kredietwaardigheid van een bedrijf of klant te checken. Hierdoor weet je of je met een gerust hart zaken kunt doen en ben je zoals onze pay off luidt: “zeker van jouw zaak”.”

zkr zeker van jouw zaak

Jarenlange ervaring in de wereld van creditmanagement

Debiteurenzeker mag dan wel pas een aantal jaar geleden het daglicht hebben gezien. De ervaring in creditmanagement reikt veel verder. Door de jarenlange ervaring die eigenaren Khalid en Tarik in de wereld van creditmanagement hadden, wisten beiden precies wat organisaties nodig hadden op het gebied van onboarding, compliance en het voldoen aan de WWFT. Zij vonden dat veilig zakendoen beter en simpeler kon. Samen met haar partner Xuntos bouwden zij een applicatie, waarmee consumenten en bedrijven op eenvoudige manier gecheckt kunnen worden op hun betrouwbaarheid. In deze applicatie is een volledige flow gebouwd om te komen tot klantacceptatie. Uiteraard is de applicatie zo gebouwd dat deze eenvoudig geïntegreerd kan worden in het systeem van de klant. 

zkr. – Zeker van jouw zaak

De nieuwe naam, pay-off en branding is vertaald naar een gloednieuwe website. Een website, waarin de focus niet ligt op de producten, maar op de oplossingen die zkr. aanbiedt. 

 

Mede-eigenaar Tarik: “In de afgelopen jaren is ons producten- en dienstenaanbod onwijs gegroeid. Het aanbod hebben we in de nieuwe website onderverdeeld in oplossingen. Wij zijn namelijk van mening dat klanten niet op zoek zijn naar één specifiek product, maar naar een oplossing voor een vraagstuk dat zij hebben. Van compliance, creditmanagement tot onboarding. Wij bieden totaaloplossingen, die jou helpen om de beste beslissingen te nemen en veilig zakendoen makkelijk maken.”

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Relevante artikelen

Relevante artikelen