27 september 2023 | Nieuws

Zkr. innoveert KYC/B: meer mogelijk, minder handelingen, betere compliance

Zkr., de specialist in KYC/B, heeft een baanbrekende update van hun platform aangekondigd. Deze vernieuwing maakt het platform gebruiksvriendelijker en vollediger met betrekking tot KYC, compliance en het uitvoeren van het gehele klantacceptatieproces. "Het verschil tussen zkr. en andere leveranciers is nu niet alleen zichtbaar op de achtergrond," zei Khalid Maatoug, Founder/Managing Partner van zkr. Het platform is intelligenter geworden, waardoor er steeds minder handelingen nodig zijn om een dossier met klantinformatie te vullen en te voldoen aan wet- en regelgeving. De nieuwe functies van het platform maken het niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook uitgebreider. Na het invullen van een (bedrijfs)naam worden meer controles en checks uitgevoerd. Deze ontwikkelingen zijn mede tot stand gekomen dankzij onze gewaardeerde klanten die ons platform hebben getest. We zijn ontzettend dankbaar voor de fijne wisselwerking met hen. Immers willen we dat zij het platform zo goed mogelijk kunnen gebruiken. Innovatie is altijd een prioriteit geweest bij zkr., maar nu hebben we in één keer een grote stap vooruit gezet. We kunnen klanten nu van a-tot-z assisteren bij hun klantacceptatieproces zonder dat ze uitstapjes hoeven te maken naar andere programma's.

Een uitnodiging voor een exclusief kijkje

We nodigen alle geïnteresseerden uit om de vernieuwde functies van ons platform te komen ontdekken. Bent u al klant? Neem dan contact op met uw accountmanager voor een persoonlijke tour. Nog geen klant? Plan dan een demonstratie in om te zien hoe zkr. uw klantacceptatieproces kan optimaliseren.

Over zkr.

Zkr. is een specialist in KYC/B. Via hun platform kunnen bedrijven hun klanten screenen op banden met witwassen en terrorismefinanciering. Het platform biedt nu ook mogelijkheden voor klantidentificatie, het ophalen van bedrijfsinformatie, het uitvoeren van SIRA-risico-onderzoeken en het digitaal ondertekenen van overeenkomsten.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Relevante artikelen

Relevante artikelen