Wwft platform met klant- en opdrachtacceptatie

Workflows en werkprogramma's voor de accountant

Onze partners

De kwaliteit van ons platform, de data en onze service wordt mogelijk gemaakt door onze partners. Samen bieden we jou zekerheid op dagelijkse basis.

qii - zkr
eBlinqx

Klant- en opdrachtacceptatie en continuatie

Ben je op zoek naar een softwareoplossing voor het onboarden van klanten? Stop met zoeken! Met de klant- en opdrachtacceptatie en continuatie voldoe je altijd aan wet- en regelgeving. Ons platform biedt je de tools die je nodig hebt om snel en volledig Wwft compliant te zijn. Kies voor Zkr. en ervaar het verschil.

Waarom Zkr?

Compleet onboarding-platform:

Bij Zkr. beschikken we over alle features die je nodig hebt om klanten snel en efficiënt aan te screenen en beoordelen. Van identiteitsverificatie tot risicobeoordeling, ons platform is ontworpen om het onboarding-proces naadloos te laten verlopen.

klant- en opdrachtacceptatie en continuatie

In ons platform vind je workflows en werkprogramma’s van o.a. NOAB en NBA. Deze feature is special gericht en ontworpen om accountants en administratiekantoren de beste ervaring te bieden m.b.t. het onboarden van klanten.

zkr software voor onboarding en compliance

Ontdek het verschil

Het verschil ervaren tussen onze Wwft-software en die van je huidige leverancier? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende. Ontdek zelf hoe onze software het onboarding-proces vereenvoudigt. Tijdens de demonstratie tonen we de belangrijkste features, beantwoorden we je vragen en laten we je zien hoe Zkr. je bedrijf kan ondersteunen. Plan een demonstratie in via onderstaande kalender en kies een dag en moment uit die jouw schikt.

Een aantal features op de Zkr onboarding platform

Meer onze onboarding/wwft platform?