Het beste platform voor onboarding en Wwft naleving

Beter, veiliger en sneller je klanten screenen

Onze partners

De kwaliteit van ons platform, de data en onze service wordt mogelijk gemaakt door onze partners. Samen bieden we u zekerheid op dagelijkse basis.

qii - zkr
eBlinqx

Geen gedoe meer met oude of onvolledige data in je Wwft platform

Ben je op zoek naar een betrouwbare softwareoplossing voor het onboarden van personen, bedrijven en entiteiten, en om te voldoen aan de Wwft? Stop met zoeken! Zkr. bied je alles wat je nodig heeft en meer. Ons platform bied je de tools die je nodig hebt om processen te stroomlijnen, terwijl u voldoet aan de wetgeving. Kies voor Zkr. en ervaar het verschil.

Waarom Zkr?

Compleet onboarding-platform:

Bij Zkr. beschikken we over alle features die je nodig hebt om klanten snel en efficiënt aan te screenen en beoordelen. Van identiteitsverificatie tot risicobeoordeling, ons platform is ontworpen om het onboarding-proces naadloos te laten verlopen.

Altijd online en actueel

Met Zkr. hoef je zich geen zorgen te maken over verlopen of verouderde data. Onze tool is altijd online en we zorgen ervoor dat alle informatie up-to-date is. Zo kan je concentreren op je bedrijf, zonder gedoe.

zkr software voor onboarding en compliance

Ontdek het verschil

Het verschil ervaren tussen onze Wwft-software en die van je huidige leverancier? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende. Ontdek zelf hoe onze software het onboarding-proces vereenvoudigt en de naleving van de Wwft verbetert. Tijdens de demonstratie tonen we de belangrijkste features, beantwoorden we je vragen en laten we je zien hoe Zkr. je bedrijf kan ondersteunen. Plan een demonstratie in via onderstaande kalender en kies een dag en moment uit die jouw schikt.

Een aantal features op de Zkr onboarding platform

Meer weten over ons all-in-one KYC platform?