Het beste platform voor onboarding en compliance

Workflows en integraties voor elke branche

Onze partners

De kwaliteit van ons platform, de data en onze service wordt mogelijk gemaakt door onze partners. Samen bieden we u zekerheid op dagelijkse basis.

qii - zkr
eBlinqx

Compliance en onboarding van a-tot-z

Ben je op zoek naar een softwareoplossing voor het onboarden van klanten? Stop met zoeken! Zkr. bied je alles wat je nodig hebt en meer. Ons platform is gericht op jullie branche en bied je de tools die je nodig hebt om snel en volledig compliant te zijn. Kies voor Zkr. en ervaar het verschil.

Waarom Zkr?

Compleet onboarding-platform:

Bij Zkr. beschikken we over alle features die je nodig hebt om klanten snel en efficiënt te screenen en beoordelen. Van identiteitsverificatie tot risicobeoordeling, ons platform is ontworpen om het onboarding-proces naadloos te laten verlopen.

Klantacceptatie workflow

Bij Zkr. kan je workflows opstellen met maatregelen die voor jullie kantoor van toepassing is. Bepaal zelf welke maatregelen er nodig zijn om je klanten veilig en compliant te onboarden.

zkr software voor onboarding en compliance

Ontdek het verschil

Het verschil ervaren tussen onze Wwft-software en die van je huidige leverancier? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende. Ontdek zelf hoe onze software het onboarding-proces vereenvoudigt. Tijdens de demonstratie tonen we de belangrijkste features, beantwoorden we je vragen en laten we je zien hoe Zkr. je bedrijf kan ondersteunen. Plan een demonstratie in via onderstaande kalender en kies een dag en moment uit die jouw schikt.

Een aantal features op de Zkr onboarding platform

Meer onze onboarding/wwft platform?