13 juni 2023 | Nieuws

Nieuwe samenwerking Qii x zkr.

Veilig en snel gegevens uitwisselen? Zkr.

Met trots kunnen we aankondigen dat zkr. de samenwerking aan is gegaan met Qii, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van veilige gegevensuitwisseling. Samen streven we ernaar om de functionaliteit van ons zkr.-platform verder te verbeteren en onze klanten een nog betrouwbaardere klantbeleving te bieden.

 

Door de integratie van Qii’s features in ons platform profiteren onze klanten van verschillende voordelen. We voegen waardevolle brongegevens toe, afkomstig van overheidsinstanties en banken, wat zorgt voor een verhoogde betrouwbaarheid en efficiëntie in ons onboarding proces. Daarnaast biedt Qii’s functionaliteit PSD2 ons inzicht in banktransacties van potentiële klanten, wat cruciaal is bij het behandelen van aanvragen.

 

Met Qii ontvangen we in één keer alle juiste gegevens, waardoor we deze informatie niet meer handmatig op hoeven te vragen. Dit bespaart tijd en kosten en zorgt voor een snelle en probleemloze onboarding ervaring.

Nieuwe Samenwerking Zkr Qii

Onze klanten genieten nu van een soepele customer journey zonder gedoe bij het verkrijgen van persoonsgegevens. Binnen ons platform bieden we een volledig online onboarding- en klanttraject, wat resulteert in een efficiënte ervaring voor het behandelen van aanvragen en voldoen aan compliancy.

 

Deze nieuwe samenwerking zal met name belangrijk zijn voor huur- en verhuurbedrijven, verzekeraars, leningverstrekkers en leasemaatschappijen. We kijken ernaar uit om samen met Qii de toekomst van onboardingoplossingen verder te versterken en onze klanten de meest betrouwbare en efficiënte dienstverlening te bieden.

 

Voor meer informatie over onze samenwerking met Qii en onze uitgebreide onboardingoplossingen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord!

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Start gratis demo

Direct contact

info@zkr.nl 0702620070
wwft

Zien hoe Qii kan helpen bij het onboarden van klanten via ons platform?