Veilig ondernemen dankzij DigiD en PSD2

Werk efficiënt en voorkom verkeerde persoonsgegevens via DigiD dankzij Qii

Veilig gegevens ontvangen van je klanten

Qii biedt een veilige en efficiënte methode om persoonsgegevens tussen consumenten en organisaties uit te wisselen. Als organisatie begrijpen we dat het verzamelen en beoordelen van persoonsgegevens essentieel is bij het verwerken van aanvragen. Dankzij Qii kunnen consumenten hun persoonsgegevens op een veilige en snelle manier delen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van gegevens dankzij DigiD en PSD2

Qii is een innovatieve oplossing die waardevolle gegevens verzamelt van overheidsinstanties en banken, wat resulteert in een ongekende betrouwbaarheid. Door essentiële brongegevens veilig uit te wisselen, stelt Qii gebruikers in staat om nauwkeurig aanvragen te beoordelen en de benodigde persoonsgegevens te verkrijgen. Het gebruik van Qii biedt niet alleen het voordeel van verminderde administratieve rompslomp, maar garandeert tevens de privacy en beveiliging van persoonlijke informatie. Aangezien de verstrekte gegevens afkomstig zijn van geverifieerde bronnen, kan men altijd vertrouwen op de juistheid en betrouwbaarheid van de gegevens die Qii levert.

Bespaar tijd en kosten

Met Qii ontvang je in één keer alle correcte gegevens, waardoor het niet langer nodig is om achter de klant aan te gaan voor het verkrijgen van de juiste informatie. Deze samenwerking stelt je in staat om efficiënt en betrouwbaar te werken, zonder de arbeidsintensieve bezigheid van het handmatig verzamelen en verifiëren van gegevens. Door deze geautomatiseerde aanpak kunnen jouw klanten een snelle en probleemloze onboardingervaring worden geboden, waardoor ze direct kunnen profiteren van jullie diensten.

Klaar om te starten op ons platform?

Vraag hieronder de gratis demo aan.

Direct contact

info@zkr.nl 70262005
wwft

Altijd de juiste persoonsgegevens ontvangen