Know your customer (KYC)

KYC: wie is uw cliënt?

  • Altijd persoonlijk en maatwerk advies
  • Voldoen aan de wet- en regelgeving
  • Hoogwaardige compliance software

U bent graag op de hoogte met wie u zaken doet, maar het is ook een manier om reputatieschade te voorkomen.

Wat is KYC?

Bij Know your Customer (KYC) gaat het om het kennen van uw zakenrelaties. U bent graag op de hoogte met wie u zaken doet, maar het is ook een manier om reputatieschade te voorkomen. De Wwft wet is aangescherpt en dit verlangt een grondige screening van uw klantenportefeuille. Zkr. is er om het KYC-principe op de juiste wijze vorm te geven in uw bedrijf organisatie en we leggen u graag uit hoe dit in de praktijk werkt.

CDD Zkr

KYC-proces en het belang hiervan

Het KYC-principe is niet iets eenmaligs, maar een structureel proces dat u op de juiste manier dient vorm te geven. Dit bewerkstelligt u met de softwarepakketten van zkr. Op die manier wordt fraude, witwassen en het financieren van terrorisme structureel tegengegaan. Dankzij een gedegen CDD beleid is reputatieschade voor uw bedrijf of organisatie te voorkomen en daarom is het relevant hier vandaag mee aan de slag te gaan. Bij zkr. denken we graag met u mee hoe u dit op de juiste wijze aanpakt.

CDD Customer Due Diligence ZKR (1)

Financiële misdrijven tegengaan met zkr.

In de handelswereld komen dubieuze transacties voor en middels de software van zkr. is het eenvoudig om hiervan melding aan te maken. Dit doet u door het aanleggen van een klantenportefeuille die structureel gescreend wordt op illegale transacties of handelingen. Bovendien wordt er ook gecontroleerd op de echtheid van een identiteitsbewijs en is het mogelijk om een KvK-uittreksel toe te voegen aan het dossier. Is een zakenrelatie verdacht of wordt er mogelijk gefraudeerd of geld witgewassen? Dan ontvangt u hiervan een melding en kunt u gemakkelijk in actie komen.

Customer Due Diligence (CDD)

Hoe zkr u helpt met KYC

Weten met wie u zaken doet en mogelijke reputatieschade voorkomen? U realiseert het met de up-to-date oplossing van zkr. Ook voor uw bedrijf of organisatie heeft zkr de juiste software en tools in huis. Dit is belangrijk, want strenge wetgeving dwingt u tot het maken van keuzes. Ken daarom uw klant, weet met wie u zaken doet en kom erachter of een relatie met uw klant een mogelijk risico met zich meebrengt. Neem direct contact op met zkr, laat u adviseren door een deskundige of vraag geheel vrijblijvend een demo aan.

CDD voor een integere bedrijfsvoering.

Laat u adviseren of vraag een vrijblijvende demo aan.