Wwft: ken jouw klant

De oplossingen van zkr. helpen je hierbij.

  • Altijd persoonlijk en maatwerk advies
  • Voldoen aan de wet- en regelgeving
  • Hoogwaardige compliance software

Voor jou als ondernemer is het belangrijk om te weten met wie je zaken doet. De oplossingen van zkr. helpen hier een handje bij.

Wat is de Wwft?

Wwft staat volgens de Belastingdienst voor Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en heeft als doel om zowel witwassen als terrorismefinanciering op effectieve wijze te bestrijden. Het is iets waar jij als ondernemer ook mee in aanraking kan komen en daarom is het aan jou om de Wwft binnen je bedrijf of organisatie op de juiste manier vorm te geven. Hierin slaag je ongetwijfeld met de automatiseringssoftware van zkr.

CDD Zkr

Hoe voldoe je aan de Wwft?

Om te voldoen aan de Wwft dien je als ondernemer verschillende acties te ondernemen. Welke acties noodzakelijk zijn, is geheel afhankelijk van de onderneming en hoe je klantenkring eruitziet. Het is in ieder geval duidelijk dat je liever geen zaken doet met een bedrijf dat in strijd handelt met de wetgeving, want dit vergroot voor jou de kans op reputatieschade en boetes. Daarom is het belangrijk om vanuit de Wwft de identiteit van jouw klanten vast te stellen, te screenen en in een dossier te plaatsen. Dit helpt om zeker te zijn met wie je zaken doet.

WWFT

Voordelen van de Wwft

De Wwft oplossing van zkr. levert jou als ondernemer verschillende voordelen op. Dankzij de juiste software beschik je automatisch over de juiste en meest actuele bedrijfsgegevens. Door fraudesignalen tijdig te herkennen, voorkom je dat je jezelf in de vingers snijdt. De Wwft helpt jou als ondernemer daarom om reputatieschade te voorkomen. Je wilt namelijk op geen enkele manier met criminele activiteiten worden geassocieerd en dus werkt de Wwft ook in je eigen voordeel. Het screenen van zakenrelaties, documenteren en het melden van dubieuze transacties doe je makkelijk en snel met de software van zkr.

Gerust ondernemen met zkr.

Bij zkr. maken we het je gemakkelijk om de Wwft op de juiste manier vorm te geven. Wij bieden je de keuze uit diverse pakketten en lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek. De data die wij aanbieden is up-to-date, zodat je te allen tijde aan alle vereisten voldoet die gelden vanuit de wet Wwft. Laat ons jou daarom helpen om witwassen en terrorismefinanciering tegen te gaan en vraag direct een demo aan bij ons kantoor. Bel of mail direct voor een eerste kennismaking met ons bedrijf en ontvang advies op maat van onze Wwft-specialisten.

CDD voor een integere bedrijfsvoering.