Customer Due Diligence (CDD)

CDD voor een integere bedrijfsvoering.

  • Altijd persoonlijk en maatwerk advies
  • Voldoen aan de wet- en regelgeving
  • Hoogwaardige compliance software

CDD is een onmisbaar onderdeel van een integere bedrijfsvoering.

Wat is CDD?

CDD staat voor Customer Due Diligence en gaat over het kennen van de klanten waar je zaken mee doet. Je wilt namelijk geen zakenrelaties die het voortbestaan van jouw bedrijf of organisatie in gevaar brengen. Door zoveel mogelijk onderzoek te doen naar de klant, loopt je integriteit vrijwel geen risico. Voor het vormgeven van CDD ben je bij zkr. aan het goede adres. Alle producten van ons bedrijf zijn gebaseerd op de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft).

CDD Zkr

Screen jouw klanten

Het is van groot belang om CDD zo goed mogelijk te integreren in je bedrijfsvoering. Je hoeft hiervoor geen uitmuntende speurneus te zijn, want er is automatiseringssoftware beschikbaar die je de nodige verlichting brengt. Zkr. heeft goede softwareproducten in huis die je bedrijf beschermen tegen fraudeurs. Met onze producten screen je eenvoudig de klanten met wie je zaken doet en kun je bijvoorbeeld identiteitsbewijzen nagaan op echtheid of een KvK-uittreksel toevoegen aan het persoonlijke dossier van jouw klanten. Het team van zkr. informeert en adviseert je graag over de beschikbare mogelijkheden.

CDD Customer Due Diligence ZKR (1)

Witwassen, fraude en terrorisme tegengaan

Witwaspraktijken, fraudeurs of terrorisme; je gaat het liever uit de weg. Dat is logisch, want het brengt je bedrijf beslist in gevaar. Gelukkig biedt zkr. een passende oplossing om jouw onderneming tegen dit soort zaken te beschermen. Wij bieden een online oplossing om personen of bedrijven te checken. Of het nu gaat om eenmalige transacties, intensieve monitoring of het onboarding proces: zkr. staat voor je klaar met een passend en up-to-date pakket. Er is software voor bijvoorbeeld makelaars, notariskantoren, geldhandelaren, verzekeraars en geldverstrekkers.

Customer Due Diligence (CDD)

Geef CDD vorm met zkr.

Customer Due Deligence geef je optimaal vorm met de software en tools van zkr. Het is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en je pakt dit graag op de juiste manier aan. Zkr. biedt meerdere producten aan om het CDD-proces grondig én op correcte wijze uit te voeren. Op die manier voldoe jij aan alle eisen in de Wwft wet en hoef je je geen zorgen te maken dat je met een criminele partij samenwerkt. Geef CDD daarom vorm met behulp van zkr. en vraag direct online een demo aan voor jouw onderneming.

CDD voor een integere bedrijfsvoering.

Aan de slag met CDD?