17 november 2023 | Nieuws

zkr. schittert in Main Software 50 Benelux 2023

Groei, innovatie en succes die niet te ontkennen zijn.

Zkr. is trots om bekend te maken dat we zijn opgenomen in de prestigieuze Main Software 50 Benelux 2023, een erkenning voor uitmuntende bedrijven in de softwaresector. Deze ranglijst, opgesteld op 16 november 2023, georganiseerd door Main Capital Partners, een toonaangevende Europese software-investeerder, onderstreept de betekenisvolle rol van softwarebedrijven in de digitale economie. Het is een platform dat inspiratie, verbinding en het vieren van succes in de branche bevordert.

 

In het afgelopen jaar heeft zkr. een aanzienlijke groei getoond, wat blijkt uit hun verhoogde omzet ten opzichte van vorig jaar. De focus op investeringen en digitale ontwikkelingen heeft geresulteerd in meer succes en zet zkr. in de perfecte positie voor significante groei in 2024. Deze inspanningen hebben geresulteerd in een sterke positie binnen de softwaremarkt, waardoor Zkr. zich onderscheidt van de concurrentie.

 

 Dagelijks werkt zkr. om de beste service en software tool aan te bieden. Ik ben ontzettend blij dat ons werk gezien wordt, en dat onze inzet wordt erkend door Main Software 50 Benelux – Khalid Maatoug

De erkenning door Main Software 50, die sinds 2012 jaarlijks honderden bedrijven aantrekt, is een prestatie op zich. Deze ranking biedt niet alleen een podium aan de topsoftwarebedrijven maar biedt ook wereldwijde zichtbaarheid en mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling.

Over zkr.

Als leverancier voor All-in-one KYC/B software, zetten wij ons in voor het leveren van hoogwaardige en innovatieve oplossingen aan onze klanten. Benieuwd hoe zkr. jou kan helpen met betrekking tot KYC, compliance en Wwft? Neem dan contact met ons op.