Vrijblijvend Wwft consult

Loopt u tegen specifieke Wwft of onboarding uitdaging aan? Onze specialisten staan voor je klaar.

  • Vrijblijvend
  • Altijd geholpen
  • Jarenlage ervaring

Een antwoord op al je Wwft vragen

Onze Wwft specialisten zijn gespecialiseerd in het onboarden van klanten, in kaart brengen van potentiële risico’s en algehele Wwft naleving. De Wwft heeft een risicogebaseerde aanpak. Dat betekent de naleving van de Wwft aangepast kan worden aan uw bedrijf en soort klanten. Afhankelijk van uw situatie heeft u geen behoefte aan algemene kennis over de Wwft of wellicht wilt u snel de juiste informatie ontvangen om uw Wwft beleid op te zetten.

In een consult vraagt de specialist naar je vraagstuk. Wanneer je vraagstuk en situatie duidelijk is, zal er een oplossing of antwoord worden geboden. De specialist zal altijd rekening houden met jullie situatie. Met Zkr. kan je rekenen op een antwoord waarmee direct aan de slag kan.

De Wwft specialisten van Zkr.

Om ervoor te zorgen dat jij elke dag goede beslissingen kunt nemen voor jouw bedrijf, staat ons team van specialisten voor je klaar. Veilig en verantwoord ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn. Door gebruik te maken van kennis en tooling, kan men gemakkelijk veilig zaken doen. In de afgelopen jaren hebben onze specialisten verschillende technieken en methodes toegepast in verschillende sectoren. Hierdoor kunnen ze verschillende bedrijven in verschillende sectoren helpen met hun moeilijkste compliance vragen. Het waarborgen van kwaliteit en het bieden van de beste service zit in ons DNA. Kennismaken met ons? Vraag snel een vrijblijvende consult aan

Vrijblijvend Wwft consult