Compliance, Wwft, KYC bibliotheek

Wwft whitepaper

De beginsels van de Wwft. Lees deze whitepaper wanneer je alles wilt leren over de Wwft naleving.

Download hier

 

 

Risicobeleid whitepaper

Hoe kan een risicobeleid eruit zien en hoe kom je tot een risiconiveau? Lees deze whitepaper wanneer je meer over wilt leren

Download hier

Wwft in 10 stappen

Om richting te geven bij het nakomen van de verplichtingen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), kan je de Wwft 10-stappenplan volgen:

Download hier

Infographic online identificeren

Het identificatie en verificatie van de identiteit van je klant kan arbeidsintensief zijn. Door gebruik van digitale middelen kan je de arbeidsintensief verlagen. Lees meer over de voordelen van digitale identificatiemiddelen in deze infographic.

Download hier

 

 

Wwft checklist

Wil je zeker weten dat je geen stap mist in de Wwft naleving? Houd deze checklist erbij!

Download hier

UBO-verklaring

Heb je UBO-informatie nodig van de klant? Verstuur een UBO-verklaring en verzoek de klant deze in te vullen met de persoonsgegevens van de UBO.

Download hier

Internationaal UBO Whitepaper

Heb je zakelijke klanten in het buitenland? Dan dien je van deze klanten de UBO vast te stellen. Dit kan complex zijn vanwege de beperkte informatie en kennis over buitenlandse instanties. Leer meer over het vinden van de UBO in het buitenland met onze whitepaper

Download hier

 

 

Compliance audit checklist

Breng in kaart wat de stand van zaken is met betrekking tot compliance binnen je organisatie

Download hier

Lease en verhuur klantacceptatie checklist

In het mom van veilig ondernemen kan het wenselijk zijn om je klant te screenen. Immers kan je zo de kans op financiële complicaties verlagen. Gebruik deze checklist zodat je geen stap mist om de klant zo grondig mogelijk te screenen.

Download hier

Herkomst van vermogen

In geval van twijfels over de bron van herkomsten, kan je de klant vragen om daar meer informatie over te verstrekken. Gebruik onze checklist om je hierbij te ondersteunen.

Download hier

 

 

Wwft, KYC en Compliance Bladwijzer

Zijn er vaktermen waarvan je de betekenis niet weet? Gebruik onze Bladwijzer om mogelijk het antwoord te vinden op je vraag.